Del på Twitter Del på Facebook
Ystekurs med Michel Lepage okt 2009 Kjerringøy
Utskrift
Kurs 2017
Ystekurs med Michel Lepage okt 2009 Kjerringøy
Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

KURSOVERSIKT 2017
(klikk på kurstittelen og les mer om hvert enkelt kurs) 


 Januar 2017


Februar

Kurs i Melkeforedling, 21.-22. februar i Kåfjord, Kurslærer Lise Brunborg, påmeldingsfrist 7.februar til tlf 99163539 eller troms@bondensmarked.no

Sett eget særpreg på spekematen, 21.-22. februar, Mosjøen, Kurslærer Ola Stuberg, Påmelding innen 10. februar til pertor@vgs.no eller 75654084

Kurs: Hvordan beregne næringsinnholdet i kjøttprodukt? 27. februar i Harstad, Kurslærer er Tom Chr. Johannessen, påmeldingsfrist 25.januar til ragnhild.renna@nlr.no

 

Mars

Kurs i surdeigsbaking, Kåfjord 8.-9.mars, Kurslærer er Rodin Edberg, Påmelding innen 20.februar gjennom linken i utlysningsarket.

Søte gårdsgleder - Kaker og desserter med Sverre Sætre, 14.-15.mars, Mosjøen, påmelding innen 1. mars til pertor@vgs.no eller 75654084

Drikkeprodukter av bær, 16. mars, Gravdal i Lofoten, Kurslærer Eivind Vangdal, Påmelding innen 28. februar til sigve@lofotenmatpark.no

Kurs i Bærforedling,21.-22. mars, Alta, kurslærer Berit Karoline Martinsen, påmelding innen 20.februar til post@nordlysmat.no eller tlf 92868670

 

April

Lefsebakerkurs, 6. april på Dønna, påmelding innen 23.mars til dag@trekalver.no

Kurs i Pølseproduksjon av reinsdyrkjøtt, 25.-26. april, Andsvatn i Sørreisa, kurslærer Tom Chr. Johannessen, påmelding til hjerttindrein@gmail.com eller tlf 92625321.

 

Mai

Mat av tang og tare, 6.-7. mai på Kjerringøy bryggehotell med Jon Aga som kurslærer, påmelding til Anne Marit Isachsen, Norsk Landbruksrådgivning Nordland på e-post ami@nlr.no eller tlf 91320731

 

Juni 

Hygienekurs for matprodusenter, 6. juni i Kautokeino, kurslærer er Kathrine Rødsjø fra Sikker Mat AS, påmelding til ellen.triumf@reinstyrke.no

 

August

Plukk vilt, 9.-10. august i Tromsø, kurslærer Marit Sundt, påmelding til troms@bondensmarked.no

Kjøttforedling for nybegynnere, 25.-26. august på Dønna, kurslærer er Tommy Solvang, påmelding til dag@trekalver.no

Utematkurs, 29. august på Fauske, kurslærer er Hege Ruud, påmelding til hegekristinruud@gmail.com

 

September

Markedskurs i Alta,13-14. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no

Inspirasjonskurs bær, 11.-12. september i Sørfold, kurslærere er Borghild Wingan og Line Hofstad, påmelding til borghild.wingan@gmail.com

Økonomikurs i Harstad, 27-28. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no

 

Oktober

Gjærbakst, kaker og søte saker, 18.-19. oktober i Pasvik i Sør-Varanger, kurslærer Jan-Vidar Pedersen, påmelding til polarurt@gmail.com

Kurs i baking med André Løvaas30.-31. oktober, Eldhusbakeriet på Sortland,  Påmelding til ragnhild.renna@nlr.no

 

November

Grunnmodul kjøtt, innføringskurs innen kjøttforedling og oppstart av kjøttforedlingsbedrift planlegges kjørt i Tromsø vinteren 2017/2018. Første samling planlegges med oppstart i november 2017. Mer info kommer etter sommeren.

 


 

a a a