Arktisk Verdiskaping 2015
Deltakende produkter i Arktisk Verdiskaping 2015
Arktisk Verdiskaping 2015 arrangeres den 15.-16. september i Tromsø på Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Fløyahallen. Vi håper på stort interesse og ønsker deltagere fra både tidligere og nye produsenter. Vi oppfordrer spesielt produsenter av sjømat til å delta.

Arktisk Verdiskaping arrangeres av NHO Reiseliv Nord-Norge og NIBIO for 14. gang i år. Hensikten er å stimulere til nyskaping, produktutvikling og bedriftsutvikling innenfor lokalmatsektoren i Nord-Norge og bidra til å profilere kvalitetsprodukter fra landsdelen.

Alle nordnorske matprodusenter inviteres til å konkurrere om tittelen Arktisk Verdiskaping. Konkurransen arrangeres i Tromsø den 15-16 sept. Utover førstepremien, heder og ære deler vi også ut andre- og tredjepremie. I tillegg vil produkter som utmerker seg motta hederlig omtale. Konkurransen er en fin arena for å få  oppmersomhet rundt din bedrift og dine produkter.  

For mer informasjon om konkurransen se her

Link til elektronisk påmelding 

Jyruen er på plass!
Her kan du lese mer om jyruen

 

Styrke nordnorsk mat

Målet med denne konkurransen er å stimulere til nyskaping, produktutvikling og bedriftsutvikling innenfor matsektoren i Nord-Norge og bidra til å profilere kvalitetsprodukter fra landsdelen. Produktene må ha håndverksmessig kvalitet og egenart knyttet til region, råvarer, mattradisjoner og/eller smak. Produktene evalueres bl.a. ut fra grad av innovasjon, bruk og profilering av nordnorske råvarer teller, i likhet med bruk og profilering av nordnorsk identitet og det kommersielle potensialet. Førstepremien er på 30.000 kroner, og 2. og 3. prisen er på hhv 10.000 og 5.000 kroner.

Er du intressert i hvordan det har gått i de tidligere gjennomførte konkurransene kan du klikke deg in på linken i høyre marg.

NIBIO har siden 2002, da denne konkurransen startet opp, deltatt i planlegging og gjennomføring av konkurransen som eies av NHO reiseliv Nord-Norge.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med;
Lise Haug Halvorsen lise.haug@nibio.no NIBIO, 934 98 755
Kristin Pettersen kristin.pettersen@nhoreiseliv.no  NHO Reiseliv Nord-Norge/Reiseliv i Nord AS, 917 69 296

a a a