Kompetansenettverk for lokalmat i nord
lokalmat i nord.jpg
Bioforsk Nord Holt har ansvar for Kompetansenettverket for lokalmat i Nord-Norge som er en del av Innovasjon Norges Program for Lokalmat og Grønt reiseliv. Nettverket skal bidra til økt verdiskaping for arktisk mat gjennom kompetanseheving og tilbyr ulike tjenester.

Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Hovedmålgruppen er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer. Kompetansenettverket skal bistå disse små og mellomstore bedriftene med å få tilgang til den kompetansen de trenger for å utvikle seg videre.

I  2014 vil vi gjennomføre en rekke matfaglige kurs. Vi samarbeider også med Matmerk om kurs og besøksordning innen markedsfaglig kompetanse samt med Innovasjon Norge om kompetanse innen design. Vi kjører kurs i hele landsdelen. Kursoversikten med kontaktpersoner finner dere via lenken til venstre.

I tillegg til kurs har vi også tilbud om besøksordning. I en besøksordning kan en matbedrift gratis få en kompetanseperson etter eget behov inn i bedriften i inntil to dager. Mer om dette kan du lese om via linken til venstre.

 

En del av Innovasjon Norges Program for Lokalmat og Grønt reiseliv

Kompetansenettverket er en del av Innovasjon Norges Program for Lokalmat og Grønt reiseliv.  Gjennom programmet tilbys mange gode ordninger som kan hjelpe din bedrift videre. For mer informasjon om dette samt en oversikt over alle matfaglige kurs som arrangeres i hele landet henvises til den nye hjemmesiden til Innovasjon Norge (se link nedenfor).

www.innovasjonnorge.no/lokalmat.

Ta kontakt med rådgiveren i Innovasjon Norge i ditt fylke:
Nordland: Elisabeth Utstøl Pettersen, e-post: Elisabeth.Utstol.Pettersen@innovasjonnorge.no, tlf: 95154987
Troms: Mariann Sandens, e-post: mariann.sandnes@innovasjonnorge.no, tlf: 934 03 493
Finnmark: Rune Olsen, e-post: rune.olsen@innovasjonnorge.no, tlf: 91 14 26 72

 

Les tidligere utgaver av nyhetsbrevet "Matlyst" her.

Kalender over matarrangementer 2010-2013

a a a